Miksi lainan kilpailuttaminen on tärkeää?Kilpailuta nykyinen lainasi ja saasta rahaa

Lainan kilpailuttaminen on tärkeä askel rahoitusprosessissa, joka voi tuottaa merkittäviä säästöjä. Kilpailuttamalla lainasi voit saada paremmat ehdot ja alhaisemman koron, mikä voi säästää sinulle jopa tuhansia euroja laina-ajan kuluessa. Tämä prosessi on helppoa ja nopeaa, ja se kannattaa tehdä aina kun olet hakemassa uutta lainaa tai haluat tarkistaa, onko nykyinen lainasi edelleen kilpailukykyinen.

Monet ihmiset eivät kilpailuta lainojaan, koska he ajattelevat sen olevan monimutkaista tai aikaa vievää. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Nykyaikaiset työkalut ja palvelut, kuten Luottoheti.fi:n lainatarjous, tekevät lainojen kilpailuttamisesta nopeaa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Lainan kilpailuttamisella on muitakin etuja kuin vain alhaisempi korko. Se voi auttaa sinua löytämään lainan, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Kun saat useita lainatarjouksia, voit vertailla niitä ja valita sen, joka tarjoaa parhaat ehdot. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi joustavampia maksuaikoja, parempia lainaehtoja tai muita etuja, jotka voivat tehdä lainan takaisinmaksusta helpompaa ja mukavampaa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että lainan kilpailuttaminen on tärkeää, koska se voi auttaa sinua säästämään rahaa, löytämään lainan joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja tekemään lainan hankkimisesta ja takaisinmaksusta helpompaa. Joten älä jätä lainan kilpailuttamista väliin – se on yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä taloudellisen hyvinvointisi eteen.

Miten Lainan Kilpailuttaminen Luottoheti.fi Palvelussa Tapahtuu?

Kilpailuttaminen on helppoa ja vaivatonta Luottoheti.fi-palvelussa. Prosesi alkaa muutamalla ensimmäisellä askeleella.

Lainan Kilpailuttamisen Ensimmäiset Askeleet

Ensimmäiseksi sinun tulee tehdä päätös kilpailuttaa nykyinen lainasi. Tämän jälkeen voit siirtyä lainahakemukseen ja aloittaa prosessin. On tärkeää, että tiedät tarkalleen, mitä laina-aikaa haet ja kuinka suuren summan haluat kilpailuttaa. Tämä auttaa meitä löytämään parhaat ja edullisimmat lainatarjoukset sinulle.

Lainahakemuksen Täyttäminen ja Lähetys

Lainahakemuksen täyttäminen Luottoheti.fi-palvelussa on nopeaa ja helppoa. Sinun tulee vain syöttää tarvittavat tiedot hakemukseen ja lähettää se eteenpäin. Hakemuksen kautta saamme tietää, kuinka paljon haluat kilpailuttaa lainaa ja kuinka pitkän laina-ajan toivot. Hakemuksen lähetettyäsi alkaa varsinainen kilpailutusprosessi.

Lainatarjousten Vastaanotto ja Vertailu

Kun hakemuksesi on lähetetty, alamme kilpailuttaa lainaasi useiden pankkien kanssa. Saat pian useita lainatarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman. On tärkeää, että vertailet saamiasi tarjouksia huolellisesti. Voit säästää merkittävästi rahaa valitsemalla edullisimman tarjouksen.

Esimerkiksi, jos olet hakemassa 5000 euron lainaa, saatat saada useita erilaisia tarjouksia. Vertailemalla näitä tarjouksia huolellisesti, voit löytää itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Jos sinulla on useita pienempiä lainoja, voit harkita myös lainojen yhdistämistä. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat yksinkertaistaa lainojen hallintaa ja potentiaalisesti säästää koroissa ja kuluissa.

Luottoheti.fi-palvelussa voit kilpailuttaa myös mökkilainan. Jos suunnittelet mökin hankintaa tai remontointia, me voimme auttaa sinua löytämään parhaan rahoitusvaihtoehdon.

Muista, että kilpailuttamalla lainasi säästät rahaa ja saat lainasi paremmilla ehdoilla. Aloita kilpailutusprosessi jo tänään Luottoheti.fi-palvelussa!

Laina-aika: Kuinka pitkä sen tulisi olla?

Laina-ajan pituus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun hakea lainaa. Tämä aika määrittää, kuinka kauan sinun tulee maksaa lainaa takaisin. Laina-aika voi vaihdella lyhyestä, muutaman kuukauden mittaisesta ajasta aina useisiin vuosiin.

Kun kilpailuta nykyinen laina, on tärkeää ottaa huomioon laina-aika. On tärkeää miettiä, kuinka pitkä laina-aika on järkevä juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi nähden. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta toisaalta laina tulee maksettua nopeammin pois. Pidempi laina-aika puolestaan tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta lainan kokonaiskustannukset saattavat nousta korkeammiksi koron kertyessä pidemmän ajan.

Lue myös  Osamaksu vai Laina: Kumpi on parempi vaihtoehto?

Jos haluat hakea ajokorttilainaa, on laina-ajan pituus yksi tärkeä tekijä, joka kannattaa ottaa huomioon.

Laina-ajan pituutta miettiessä on hyvä pohtia omaa maksukykyään sekä sitä, kuinka nopeasti haluaa lainan pois maksettua. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että laina-aika vaikuttaa lainan kokonaiskuluihin.

On siis tärkeää miettiä mitä haluat lainaltasi: haluatko maksaa sen pois mahdollisimman nopeasti, vai onko sinulle tärkeämpää, että kuukausittainen maksuerä on mahdollisimman pieni?

Lainojen kilpailuttaminen on hyvä tapa löytää itselle sopiva laina-aika. Kilpailutuksen avulla voit säästää merkittävästi lainan kuluissa, sillä saat selville eri lainantarjoajien tarjoamat laina-ajat ja korot.

Muista, että laina-aika on vain yksi tekijä lainaa valittaessa. Myös lainan korko ja muut ehdot vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainan korko: Miten se muodostuu ja miten sitä voidaan kilpailuttaa?

Kun puhutaan lainan kustannuksista, korko on usein suurin yksittäinen tekijä. Korko muodostuu pankin perimästä marginaalikorosta ja viitekorosta, joka voi olla esimerkiksi euribor. Korko vaihtelee lainanantajien välillä, joten kilpailuttamalla nykyisen lainasi voit saada alhaisemman koron ja säästää merkittäviä summia.

Korkokulut ja niiden minimointi kilpailuttamisen avulla

Kilpailuttamalla lainasi voit saada useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi edullisimman. Tämä tarkoittaa, että voit säästää merkittäviä summia lainan kuluissa. Yhdistelylainan avulla voit yhdistää useamman lainan yhdeksi ja saada näin alhaisemman koron.

Korkojen nousu ja sen vaikutus lainanlyhennyksiin

Korkojen nousu voi nostaa lainanlyhennyksiä ja tehdä lainasta kalliimman. Tämän vuoksi on tärkeää tarkastella lainatarjouksia huolellisesti ja valita sellainen, jossa korko on mahdollisimman alhainen. Käyttölainan korko on usein kiinteä, joten se ei nouse korkojen yleisen nousun myötä.

On myös mahdollista suojautua korkojen nousulta esimerkiksi korkokatolla tai kiinteällä korolla. Yhdistelmälainan avulla voit yhdistää useamman lainan yhdeksi ja saada näin alhaisemman koron sekä suojautua korkojen nousulta.

Asuntolainan kilpailuttaminen Luottoheti.fi palvelussa

Luottoheti.fi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kilpailuttaa nykyisen asuntolainansa. Asuntolainan kilpailutus ei ole ainoastaan mahdollisuus saada parempi korko, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden saada joustavammat ehdot lainalle. Luottoheti.fi palvelun avulla voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Asuntolainan korko ja muut kulut

Asuntolainan korko on yksi tärkeimmistä seikoista, kun puhutaan asuntolainan kilpailutuksesta. Luottoheti.fi palvelussa voit helposti vertailla eri pankkien tarjoamia korkoja ja muita lainaan liittyviä kuluja. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden säästää merkittävästi rahaa laina-aikana.

Asuntolainan vakuudet

Vakuudet ovat toinen tärkeä seikka asuntolainan kilpailutuksessa. Luottoheti.fi palvelussa voit vertailla, mitä vakuuksia eri pankit vaativat ja kuinka ne vaikuttavat lainan korkoon ja muihin ehtoihin. Jos esimerkiksi harkitset suuremman summan lainaamista, esimerkiksi 50000 euroa, on tärkeää ymmärtää, miten vakuudet vaikuttavat lainan kuluihin.

Asuntolainan uudelleen kilpailutus

Asuntolainan uudelleen kilpailutus on mahdollisuus parantaa lainan ehtoja, vaikka laina olisi jo olemassa. Luottoheti.fi palvelu mahdollistaa asuntolainan uudelleen kilpailutuksen nopeasti ja helposti. Esimerkiksi jos olet hankkimassa venettä ja tarvitset venelainaa, voit samalla kilpailuttaa myös nykyisen asuntolainasi.

Asuntolainan kilpailutus on tärkeä osa taloudellista suunnittelua. Olipa kyseessä sitten uusi laina tai olemassa olevan lainan ehtojen parantaminen, on aina hyvä vertailla eri vaihtoehtoja. Luottoheti.fi tarjoaa helpon ja nopean tavan kilpailuttaa asuntolainasi. Tämän lisäksi voit myös hakea lainaa pitkällä maksuajalla ja löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Autolainan kilpailuttaminen Luottoheti.fi palvelussa

Luottoheti.fi tarjoaa tehokkaan välineen autolainan kilpailuttamiseen. Palvelumme avulla voit löytää parhaan lainatarjouksen, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, ja se voi tuoda merkittäviä säästöjä lainan kustannuksiin.

Autolainan kilpailuttaminen on tärkeää, sillä laina-ajan ja lainasumman suuruus voivat vaihdella eri luotonantajien välillä. Kilpailuttamalla lainan voit löytää parhaan mahdollisen lainatarjouksen, joka sopii sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Luottoheti.fi palvelussa voit kilpailuttaa autolainan helposti ja nopeasti. Syötät vain lainasumman ja laina-ajan, jonka jälkeen palvelumme etsii sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen. Kilpailuttaminen ei maksa mitään, ja se voi säästää sinulle huomattavan summan rahaa lainan kustannuksissa.

Lue myös  Kuinka suuren lainan voit saada - selvitä helposti

Luottoheti.fi palvelu on helppo ja turvallinen tapa kilpailuttaa autolaina. Palvelumme on suunniteltu niin, että se on helppokäyttöinen ja ymmärrettävä, joten voit kilpailuttaa lainan vaivattomasti ja nopeasti.

Luottoheti.fi palvelussa voit kilpailuttaa myös muita lainoja. Jos esimerkiksi tarvitset lainaa 8000 euroa, voit kilpailuttaa lainan palvelussamme ja löytää parhaan lainatarjouksen.

Älä siis jää odottamaan, vaan aloita autolainan kilpailuttaminen jo tänään Luottoheti.fi palvelussa!

Yrityslainan kilpailuttaminen Luottoheti.fi palvelussa

Yrityslainan kilpailuttaminen on tehokas keino säästää rahaa ja optimoida laina-aika. Luottoheti.fi tuo yhteen eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat yrityslainat, jolloin voit vertailla niitä helposti ja nopeasti.

Yrityslainan kilpailuttaminen on tärkeää, sillä se voi tuoda merkittäviä säästöjä yrityksellesi. Lainojen korot ja ehdot vaihtelevat eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, joten kilpailuttamalla lainan voit löytää juuri sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan lainan.

Luottoheti.fi palvelussa yrityslainan kilpailuttaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, jonka jälkeen saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Tämä säästää aikaa, sillä sinun ei tarvitse itse etsiä ja verrata eri lainaehtoja.

Jos olet harkitsemassa suurempaa lainaa, kuten esimerkiksi 8000 euron lainaa, on lainan kilpailuttaminen erityisen tärkeää. Mitä suurempi lainasumma, sitä suuremmat ovat myös mahdolliset säästöt.

Muista, että lainan kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään. Voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä sinulle parhaiten sopivan. Luottoheti.fi palvelu on täysin maksuton ja se ei vaadi rekisteröitymistä.

Kilpailuta nykyinen laina Luottoheti.fi palvelussa ja säästä rahaa!

Miten lainan kilpailuttaminen voi säästää sinulle rahaa?

Lainan kilpailuttaminen on yksi tehokkaimmista keinoista säästää rahaa. Kun kilpailutat nykyisen lainasi, voit löytää edullisemman vaihtoehdon, joka pienentää lainan kustannuksia.

Lainan kilpailuttamisen hyödyt

Ensimmäinen ja ilmeisin hyöty on se, että säästät rahaa. Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa, että etsit markkinoilta lainan, jolla on matalampi korko tai paremmat ehdot kuin nykyisellä lainallasi. Tämä voi tarkoittaa merkittäviä säästöjä laina-aikana.

Tietäen, milloin kilpailuttaa laina

Hyvä aika kilpailuttaa laina on silloin, kun korot muuttuvat tai kun olet maksanut lainaasi jo jonkin aikaa. Jos korot ovat laskeneet tai jos olet parantanut luottokelpoisuuttasi, saatat saada paremman tarjouksen.

Kuinka kilpailuttaa laina

Lainan kilpailuttaminen on helppoa. Aloita kokoamalla tietoja nykyisestä lainastasi, mukaan lukien lainasumma, korko ja jäljellä oleva laina-aika. Sitten voit tutkia eri lainantarjoajia ja nähdä, tarjoavatko he parempia ehtoja.

Hyödynnä kilpailuttamisen edut

Kilpailuttamisen avulla voit säästää rahaa ja saada lainan, joka sopii paremmin taloudelliseen tilanteeseesi. Muista kuitenkin, että lainan kilpailuttaminen ei aina tarkoita, että saat halvemman lainan. On tärkeää verrata lainaehtoja huolellisesti ja varmistaa, että uusi laina on todella edullisempi.

Onko lainan kilpailuttaminen turvallista?

Lainan kilpailuttaminen on turvallista, kunhan muistat muutaman oleellisen seikan. Ensinnäkin, on tärkeää varmistaa, että käytät luotettavaa ja tunnettua palveluntarjoajaa. Luottoheti.fi on esimerkki tällaisesta palvelusta, joka noudattaa kaikkia lain vaatimia turvallisuusstandardeja ja -käytäntöjä.

Laina-aika ja sen merkitys

Laina-aika on yksi tärkeä tekijä, joka vaikuttaa lainan kilpailuttamisen turvallisuuteen. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän korkoa kertyy. Tämä voi johtaa tilanteeseen, jossa lainan kokonaiskustannukset nousevat korkeiksi. On siis tärkeää miettiä, kuinka pitkä laina-aika on järkevä juuri sinun tilanteessasi.

Mitä lainan kilpailutuksessa tulee huomioida?

Lainan kilpailuttamisessa on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä. Yksi näistä on se, kuinka paljon voit säästää kilpailuttamalla lainan. Tämä voi vaihdella suuresti riippuen lainan määrästä, korosta ja laina-ajasta. Myös lainan ehdot, kuten mahdolliset lisämaksut ja -kulut, tulee ottaa huomioon.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että lainan kilpailuttaminen on turvallista, kunhan muistaa huomioida muutaman keskeisen tekijän. Valitse aina luotettava palveluntarjoaja, mieti laina-aika huolellisesti läpi ja ota huomioon kaikki lainan ehdot. Näin voit kilpailuttaa lainasi turvallisesti ja säästää samalla rahaa.

Esimerkki Nykyisen Lainan Kilpailuttamisesta Luottoheti.fi Palvelussa

Luottoheti.fi tarjoaa asiakkailleen helpon ja tehokkaan tavan kilpailuttaa nykyinen laina. Tässä esimerkissä näytämme, kuinka sivustomme avulla voit saada selvityksen siitä, mitä mahdollisuuksia sinulla on saastaa rahaa nykyisessä lainatilanteessasi.

Lue myös  Hae lainaa ajokorttia varten

Käyttäjä A on ottanut aikaisemmin 8000 euron lainan, jonka laina-aika on viisi vuotta. Hän on huomannut, että korkotaso on noussut ja haluaisi selvittää, olisiko hänellä mahdollisuus saada edullisempi laina kilpailuttamalla nykyisen lainansa.

Käyttäjä A kirjautuu Luottoheti.fi -sivustolle ja syöttää nykyisen lainansa tiedot palveluun. Luottoheti.fi alkaa kilpailuttaa lainaa useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Kilpailutuksen jälkeen Käyttäjä A saa useita lainatarjouksia, joista hän voi valita itselleen sopivimman. Hän huomaa, että yksi tarjous on huomattavasti edullisempi kuin nykyinen lainansa. Käyttäjä A päättää hyväksyä tarjouksen ja säästää näin merkittävästi rahaa lainakuluissa.

Tämä esimerkki osoittaa, kuinka Luottoheti.fi:n avulla voit saada selvityksen siitä, mitä mahdollisuuksia sinulla on saastaa rahaa nykyisessä lainatilanteessasi. Jos olet esimerkiksi ottanut lainaa 8000 euroa ja mietit, olisiko sinulla mahdollisuus saada parempi lainatarjous kilpailuttamalla nykyinen lainasi, Luottoheti.fi on oikea paikka sinulle.

Lainan kilpailuttaminen: nopeaa, helppoa ja saatavilla sinulle

Kuinka nopeasti voit saada lainatarjouksia?

Luottoheti.fi:n kautta lainatarjousten saaminen on nopeaa. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja sen jälkeen tarjoukset alkavat saapua. Usein ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo saman päivän aikana. Lainatarjousten nopeus riippuu monista tekijöistä, kuten hakijan taustatiedoista ja valitsemastasi lainasummasta.

Miten helppoa lainan kilpailuttaminen on Luottoheti.fi palvelussa?

Luottoheti.fi tekee lainan kilpailuttamisesta helppoa. Hakija täyttää vain yhden hakemuksen, jonka jälkeen Luottoheti.fi kilpailuttaa sen puolestasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Lainatarjoukset saapuvat suoraan sähköpostiisi, josta voit vertailla niitä rauhassa omassa kodissasi. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse itse ottaa yhteyttä useisiin eri pankkeihin.

Mitä voit saada lainan kilpailuttamisen kautta?

Lainan kilpailuttaminen Luottoheti.fi:n kautta auttaa sinua löytämään lainan, joka sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Saatavilla on monenlaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, asuntolainoja ja autolainoja. Kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään lainan parhailla ehdoilla, kuten alhaisimmalla korolla ja sopivimmalla laina-ajalla. Lainan kilpailuttaminen on myös hyvä tapa säästää rahaa, sillä se voi auttaa sinua löytämään edullisemman lainan kuin mihin olisit muuten päätynyt.

Miksi lainan kilpailuttaminen on tärkeää?

Usein kysytyt kysymykset

Miksi nykyinen laina kannattaa kilpailuttaa?

Nykyisen lainan kilpailuttaminen kannattaa, sillä se voi tuoda merkittäviä säästöjä lainan kuluissa ja koroissa. Kilpailuttamalla lainan voit saada useita eri tarjouksia, joista voit valita itsellesi edullisimman. Lisäksi kilpailuttaminen voi avata mahdollisuuden neuvotella paremmat lainaehdot tai löytää joustavampi lainaratkaisu.

Miten lainan kilpailuttaminen tapahtuu käytännössä?

Lainan kilpailuttaminen tapahtuu käytännössä siten, että haet lainaa useammalta eri lainantarjoajalta ja vertaat saamiasi tarjouksia keskenään. Tällöin voit valita edullisimman tarjouksen ja säästää rahaa. Luottoheti.fi-sivustolla voit kilpailuttaa lainasi helposti ja nopeasti. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, jonka jälkeen me lähetämme sen eteenpäin useille lainantarjoajille. Saat siis useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Kun olet saanut tarjoukset, voit vertailla niitä rauhassa ja valita sinulle sopivimman. Muistathan, että lainan kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, joten voit aina hylätä saamasi tarjoukset, jos ne eivät vastaa odotuksiasi.

Millainen vaikutus kilpailuttamisella on lainan korkoon ja muihin kuluihin?

Kilpailuttamisella on suora vaikutus lainan korkoon ja muihin kuluihin. Kilpailuttamalla lainasi voit saada useita eri tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, jolloin voit valita niistä edullisimman. Tämä tarkoittaa usein alhaisempaa korkoa ja pienempiä kuluja lainallesi. Kilpailuttamisen avulla voit säästää huomattavia summia lainan kuluissa pitkällä aikavälillä.

Voinko kilpailuttaa nykyisen lainani, vaikka se olisi otettu toisesta pankista?

Kyllä, voit kilpailuttaa nykyisen lainasi riippumatta siitä, missä pankissa se on. Me Luottoheti.fi -sivustolla autamme sinua vertailemaan eri lainantarjoajien tarjouksia, jotta löydät itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Kuinka usein laina kannattaa kilpailuttaa uudelleen?

Laina kannattaa kilpailuttaa uudelleen vähintään kerran vuodessa tai aina, kun korkotilanne muuttuu merkittävästi. Myös lainan tarpeen tai omien talousasioiden muuttuessa lainan kilpailuttaminen voi olla hyödyllistä.

Onko lainan kilpailuttaminen aina maksutonta?

Kyllä, lainan kilpailuttaminen on aina maksutonta.

Miten lainan kilpailuttaminen voi vaikuttaa laina-aikaani ja takaisinmaksusuunnitelmaani?

Lainan kilpailuttaminen voi vaikuttaa laina-aikaasi ja takaisinmaksusuunnitelmaasi monin tavoin. Kilpailuttamalla lainasi voit löytää edullisemman koron, mikä voi lyhentää laina-aikaasi, koska maksat vähemmän korkokuluja. Toisaalta, voit valita pidemmän maksuajan, jolloin kuukausittainen maksuerä pienenee. Kilpailuttamalla voit myös löytää lainan, joka tarjoaa joustavamman takaisinmaksusuunnitelman, joka sopii paremmin sinun taloudelliseen tilanteeseesi. On kuitenkin tärkeää huomioida, että pidempi laina-aika tarkoittaa usein suurempia kokonaiskuluja lainalle, koska korkoa maksetaan pidemmän ajan.

Samankaltaiset artikkelit